Κυριακή, 22 Απριλίου 2012

Ας μιλήσουμε για τρίχες!!!!

Γεια σας, τι κάνετε? Πως είναι η Κυριακή σας?Ελπίζω τέλεια!!Λοιπόν αυτή την άνοιξη έχω πάθει κάτι με τα αξεσουάρ για τα μαλλιά. Είναι δύο από αυτά που τα χρησιμοποιώ συχνά!  Πιστεύω ότι μου αλλάζουν όλη την  εμφάνιση. Θέλετε να σας πω ποια είναι? Πάμε!!

  1. Το ένα είναι το μπομπάρι. Είναι ένα αξεσουάρ που μεταμορφώνει τα μικρά σινιόν σε πλούσιους εντυπωσιακούς κότσους.... Είναι απλό στη χρήση του και πραγματικά μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τέλειο βραδινό ή και καθημερινό λουκ!! Πως Χρησιμοποιείται? 
  • Πιάνετε τα μαλλιά σας αλογοουρά
  • Περνάτε την αλογοουρά σας από την τρύπα του μπομπαριού
  • Καλύπτετε το μπομπάρι με τα μαλλιά σας και στερεώνετε με τσιμπιδάκια!                                                                      
Προσοχή!!!Το μπομπάρι δεν πρέπει να φαίνεται για  αυτό πρέπει να βεβαιωθείται ότι τα μαλλιά σας το σκεπάζουν καλά!!!


 2.   Και το δεύτερο από τα αξεσουάρ μαλλιών που αγαπώ είναι τα ξυλάκια μαλλιών!!! Ήθελα καιρό να πάρω και τώρα που πήρα τα λάτρεψα..Δίνουν ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ. 
Τοποθετούνται ευκολότερα και πιο σταθερά σε ίσια μαλλιά. Ο τρόπος που τα βάζω εγώ  είναι ο εξής...Τυλίγω το ξυλάκι με τα μαλλιά και στριφογυρίζω. (αν έχετε μακριά μαλλιά θα είναι πολύ πιο 
εύκολο να το βάλετε τα δικά μου είναι σχετικά κοντά). Το ξυλάκι μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια κάθετα ή και ορθογώνια, όπως θέλετε. Η συσκευασίες συνήθως περιέχουν δύο ξυλάκια. Εγώ βάζω μόνο το ένα. Βεβαια για ένα πιο geisha look μπορείτε να βάλετε και τα δύο. 

Αυτά τα λί

γα από μένα και τα μαλλιά μου....Θα επανέρθω σύντομα...και μην  ξεχνάτε....Η πραγματική ομορφιά είναι αυτή που πηγάζει από μέσα μας....
Φιλάκια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου