Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

REVIEW: extraordinary oil και στιγμιαίο θαύμα

Γεια σας όμορφες !!! Τι κάνετε Είναι η πρώτη ουσιαστική μου ανάρτηση με΄τα από καιρό και χαίρομαι πολύ πολύ  για αυτό. Θέλω να σας μιλήσω για δύο προϊόντα που απέκτησα και χρησιμοποίησα πρόσφατα και είμαι κατενθουσιασμένη! Και φυσικά θέλω να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου μαζί σας!
Το πρώτο είναι το πασίγνωστο πλέον Extraordinary oil της Elvive. Έχω αυτό με το κόκκινο καπάκι το οποίο είναι για βαμμένα μαλλιά. Λοιπόν μου αρέσει πάρα πάρα πολύ αν και φοβόμουν ότι θα κάνει τα μαλλιά μου λιπαρά! Τα αφήνει απαλά και λαμπερά. Εγώ το χρησιμοποιούσα κυρίως για να ολοκληρώσω το χτένισμά μου δηλαδή μετά το ίσιωμα και πριν βάλω λακ. Διαπίστωσα όμως ότι κάνει πολύ καλή δουλειά και πριν το ίσιωμα. Επιπλέον εγώ το χρησιμοποιώ και πριν το λούσιμο βάζω δηλαδή μικρή ποσότητα περιμένω λίγα λεπτά και ύστερα λούζω κανονικά τα μαλλιά μου. Από τα συν του δεν θα μπορούσα να παραλείψω την τιμή του, μόλις 9.99 (εγώ το είχα πετύχει σε προσφορά -30%) και ότι μπορείτε να το βρείτε παντού σουπερμάρκετ, χόντοσ κ.λ.π.

Και το δεύτερο πρόιόν που με κατέπληξε είναι και αυτό από την Elvive (όχι δεν κ΄πανω διαφήμιση στην εταιρεία, έτυχε!) και είναι μία μάσκα που λέγεται στιγμιαίο θαύμα (έχω αυτήν στην κόκκινη συσκευασία που είναι για βαμμένα μαλλιά.
Μου κίνησε την περιέργεια μια διαφήμιση που ισχυριζόταν ότι ζωντανεύει το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά  ότι είναι σαν να τα πέρασες εκείνη τη στιγμή, ότι τα κάνει πολύ απαλά κ.λ.π. Ε λοιπόν ναι! Έλεγε αλήθεια!Τουλάχιστον στα δικά μου μαλλιά (τα οποία είναι βαμμένα κόκκινα  δούλεψε πάρα πολύ και ήταν όντως σαν τα πέρασα εκείνη τη στιγμή! Τέλειο έτσι? Η τιμή της είμαι 6,99 (ελαφρώς ακριβότερη από τις κοινές μάσκες του σουπερμάρκετ). Αυτό που θα θελα εγώ είναι να χε λιιιιγη παραπάνω ποσότητα στο σωληνάριο. Τι να κάνουμε όμως!Δεν μπορούμε να τα χουμε όλα!! That's life!!
Λοιπόν αυτό ήταν το review μου!!Σας συνιστώ και τα δύο προϊόντα ανεπιφύλακτα! Περιμένω σχόλιά σας και δικά σας αγαπημένα προϊόντα!! Μέχρι τότε πολλά πολλά φιλάκια!!





4 σχόλια:

  1. TO λαδάκι είναι καταπληκτικό, το έχω κι εγώ και το χρησιμοποιώ συνέχεια! το φοβόμουν στην αρχή γιατί και μένα τα μαλλιά μου είναι προς το λιπαρό όμως ευτυχώς δεν τα επιβαρύνει καθόλου! nice post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. se eyxaristw poly!!!an exeis vammena mallia dokimase kai th maska!!!!tha meineis polyyy eyxaristhmenh!!!filakia!!

      Διαγραφή
  2. To extraordinary oil είναι φθηνό αν σκεφτείς τα ίδια της συνομοταξίας του...το πίστευα για πιο ακριβό. Τώρα που όλοι κάνουν εκτπώσεις θα το δοκιμάσω σίγουρα!

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nai na to dokimaseis!!!!!!!ase pou se kati supermarket tha vreis kai kati 30% pou symferoun!!filakia polla!!

      Διαγραφή