Κυριακή 27 Μαΐου 2012

products I love

Γεια σας!!!! Τι κάνετε??? Ειδατε Εuroivision χθες? Εγω πολύ στεναχωρηθηκα για την Ελλάδα μας αλλά και για την κύπρο (που μεταξύ μας μου άρεσε περισσότερο!!). Το τραγούδι της Σουηδίας πολύ καλό. Εσείς τι πιστεύετε για το αποτέλεσμα??Σας φαίνεται δίκαιο? (κάπου άκουσα ότι οι γιαγιάδες τησ ρωσίας πήραν τη δεύτερη θέση γιατι ειχαν φαί στο φούρνο και ο κόσμος πεινάει!!) Λοιπόν αρκετά με τα της eurovision ας μπω στο ψητό!!
Το σημερινό μας θέμα είναι τα αγαπημένα μου προιόντα, προιόντα δηλαδή που έχω  δοκιμάσει και λατρεύω...Πάμε να αρχισουμε????

1.Αφρίζον νερό καθαρισμού της vichy: Είναι ένα προιόν για το πρόσωπο που είναι σε υγρή μορφή και μόλις πατήσεις την αντλία μετατρέπεται σε αφρό. Καθαρίζει σε βάθος και αφήνει μια επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. Υπάρχει μόν στα φαρμακεία. Η Τιμή αυτού 12,9.

.

2.Σας παρουσιάζω το κατ, εμέ απόλυτο καλοκαιρινό κραγιόν! seventeen 399. Mια υπεροχη πορτοκαλοκόκκινη από χρωση!! Η τιμή του 9,15. ( στα προιόντα δεν γράφω πολλά αφήνω της εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους!!


3.To αγαπημένο μου και το καλύτερο κατ εμέ make up που κυκλοφορεί! Είναι το even better της clinique στην αποχρωση 3 ivory. Eίναι ελαφρύ, πολύ καλυπτικό και έχει πολύ μεγάλη διάρκεια. Οκ είναιο λίγο ακριβό αλλά trust me, τα αηίζει τα λεφτά του.



4. Το concealer της essence forget it!!!Πολύ οικονομικό, πολύ καλυπτικό με τρεις αποχρώσεις για όλες τισ ανάγκες.Βέβαια στην περίπτωση μου είναι και πολύ δυσεύρετο για τη  στην πόλη μου δεν υπάρχει essence αλλά anyway. Tιμή: 2,99. Τσάμπα πράμα!!!
 Eγω χρησιμοποιώ την μπεζ απόχρωση στους μαύρους κύκλους και συνεχίζω με τη ροζ για να προσθέσω φωτεινότητα. Η πράσινη λέει πως είναι για τισ κοκκινίλες. Δεν έχω πολλές οπότε δεν την έχω χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα για να σας πω τη γνώμη μου.
5. Το τελευταίο από τα αγαπημένα μου είναι και πάλι από την essence. Είναι το Bronzer  της στην  απόχρωση νούμερο 2 love to be matte. Έχει ένα πολύ όμορφο και γλυκό χρώμα και είναι ιδανικό για τωρα το καλοκαίρι αφού μας δίνει μια ωραία ηλιοκαμμένη όψη.


6. H αγαπημένη μου μάσκαρα είναι της ERre due h 3d extrordinaire..ή κάτι τέτοιο (μου έχει σβηστεί από τη συσκευσία). /είναι το νούμερο 01 black και δίνει πολύ ωραίεσ πυκνές μακριέσ και μαυρες βλεφαρίδες. Τιμή: γύρω στα 14 ευρώ. Επίσης όπως θα δείτε έχει πολύυυυυυη ωραιο βουρτσάκι!
Αυτά ήταν μερικά από τα αγαπημένα μου προιόντα ομορφιάς! Περιμένω να ακούσω και τα δικά σας αγαπημένα και θα τα ξαναπούμε σε επόμενη ανάρτηση!!!Μεχρι τότε να είστε καλά, να περνάτε υπέροχα και να μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!!Φιλάκια πολλά πολλά πολλά!!!

8 σχόλια:

  1. Υπέροχη η απόχρωση του κραγιόν!!!Τέλειο καλοκαιρινό χρώμα!!!Θα πάω να το τεστάρω σίγουρα!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. einai teleio...egw to foraw synexeia!!!filakia polla!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ αυτό το κραγιόν είναι τέλειο το χρώμα του είναι άπαιχτο.http://nailsartgr.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. nai einai teleio...mou aresei pole me diakritikes xrysafi apoxrwseis!!!!kanoun wraio didymo pisteyw!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελειο χρωμα το κραγιον.

    From Paris with love!
    Kristina recently posted.. Yes, I do mon amour!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. se eyxaristw!!!!parisi e? ti wraia!!!na pernas teleia!!!filakia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. geiaaa!!!!kai egw eimai poli euxaristimeni apo to kragion tis seventeen!!!epsaxna ena kokkino foteino kragion k to vrika sto noumero 345!!!einai teleio k poli enidatiko!!!eukairia na tsekarw k auto!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. nai kala ta kragion ths seventeen ta spane!!!!!egw nperysi eixa ena roz mwv ths seventeen tou opoiou to noumero exei svhstei :( apla TELEIO!!!tha tsekArw ki egw to diko sou!!!thelw ki egw enA fwteino kokkino!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή