Σάββατο 19 Μαΐου 2012

beautiful the way you are!!!!!!!!

Γεια σας!!! Πως είστε!!!Ελπίζω να απολαμβάνετε τον ήλιο και τον καταγάλανο ουρανό!!! Λοιπόν πριν λίγες μέρες ( 2 ή 3 νομίζω) έβλεπα στο youtube to show της Victoria Secret. Ήταν τέλειο, καταπληκτικό as expected. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όπως ήταν φυσικό ήταν τα μοντέλα! Ήταν όλεσ πανέμορφες από την κορυφή ωσ τα νύχια. Κυριολεκτικά όμως!!!! Να πιάσω τα μαλλιά? Το σώμα? τα πάντα τέλεια... Και κάπου εκέι άρχισα να ζηλεύω! Ναι το ομολογώ! Κοιτάχτηκα και λίγο και λέω εγώ γιατί δεν έχω επίπεδη κοιλιά, στήθος πέτρα και μαλλί χείμαρρο? Γιατί???? Το σκέφτηκα από δω το σκέφτηκα από κει και κατέληξα..
. Όσο και να ακούγεται χιλιοειπωμένο και βαρετό η ομορφιά είναι κάτι που πηγάζει από μέσα μας από το πως δηλαδή βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας. Αν εγώ με βλέπω όμορφη θα με δουν και οι άλλο.βέβαια αν εγώ με βλέπω Adriana Lima δεν θα με δει κάνεις ανάλογα, απλά έχω πρόβλημα). Επιπλέον είναι ανούσιο έως χαζό να κρύβουμε ή να αισθανόμαστε άσχημα για κάτι που δεν μας αρέσει. Αν μπορούμε να το αλλάξουμε το αλλάζουμε χωρίς φυσικά να βάλουμε την υγεία μας σε κίνδυνο. Κάθε γυναίκα έχει υποχρέωση να σέβεται τον εαυτό της και το σώμα της χωρίς να το υποβάλλει σε δοκιμασίες. Το ομορφότερο σώμα είναι το υγιές σώμα κυρίως όταν συνοδεύεται από μια γυναίκα που έχει μάθει να το αγαπά και να το φροντίζει. 
Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που το "μειονέκτημα" μας δεν αλλάζει? Είναι απλό.. Κοιταζόμαστε στον καθρέφτη χαμαγελάμε και τραγουδάμε...Σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν  θα μπορέσουμε! Γιατί αυτές είμαστε. Beautiful the way we are!!

3 σχόλια:

  1. Πολύ σωστή φιλοσοφία και τρόπος σκέψης...οδηγεί κατευθείαν στην ευτυχία...Πολύ ωραίο κειμενάκι γλυκειά μου!!Έχεις μια νέα follower! xx Menia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. se eyxaristw para poly gia ta kala sou logia!!!!etsi einai!!!kai etsi prepei na skeftomaste oles nomizw!!!kai pali se eyxaristw poly poly!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A! exeis kai esy mia nea follower!!!mantepse poia einai!!!xaxaxaxa filakia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή